Futbol Sala Sant Cugat-Ripollet i Rubí-Olímpyc, enfrontaments a la Copa Catalunya


  • Comparteix:

Olímpyc Floresta i Futbol Sala disputen la Copa Catalunya davant Rubí i Ripollet respectivament

Olímpyc Floresta i Futbol Sala disputen la Copa Catalunya davant Rubí i Ripollet respectivament

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta disputen la tercera ronda de la Copa Catalunya aquest vespre. Els santcugatencs reben al Pav 3 de la Rambla del Celler a les nou la visita del Ripollet, conjunt que milita a superior categoria. L'Olímpyc Floresta es desplaça a la pista del Rubí a les deu del vespre, equip d'inferior categoria.

El Futbol Sala Sant Cugat arriba a aquest partit després de trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives i superar l'Aldea. Els de Jaime Martínez ocupen plaça de descens i veuen la Copa Catalunya com una oportunitat de seguir la progressió. Els santcuagtencs reben el Ripollet, conjunt que milita a Segona B i que ocupa la novena plaça.

L'Olímpyc Floresta ve de perdre a la pista de la Peña Deportiva i, de moment, està fora de la zona de descens a Tercera. Els de Xaloc Rion visiten el Rubí, equip que ocupa la desena plaça de Tercera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.