L'Olimpyc Floresta sobreviu a la primera part i esgarrapa un punt davant La Unión

L'Olímpyc Floresta suma un valuós punt davant el Club Futbol Sala La Unión (3-3) i segueix allunyant-se de la zona perillosa del grup 3 de Segona B de futbol sala. Els visitants han posat contra les cordes els de Rion en una primera part en què han dominat però no han definit les nombroses ocasions, i a la segona meitat s'ha igualat el joc per acabar situant l'empat. L'Olímpyc té ara 27 punts.

Un dels equips de la part capdavantera de la classificació ha tornat a deixar-se punts a Can Llobet, malgrat el clar domini de La Unión a la primera part. Els homes entrenats per l'exjugador Javi Rodríguez han gaudit d'un gran nombre d'opcions davant un Olímpyc menys profund, i al minut 12 s'han col·locat per davant amb el primer gol. Els de Rion s'han refet ràpid i poc després Dani Martí, que ha culminat una jugada amb un gran xut, ha situat l'empat.

El gol ha donat aire als locals i els ha tret de darrere, una dinàmica que ha donat la seva recompensa quan Carles Jiménez ha rematat amb força una centrada per situar per davant els florestans (2-1). Abans del descans, però, Fernando ha perdut una pilota que han aprofitat els visitants per situar l'empat, i el resultat podria haver estat molt diferent si no fos per la bona feina del porter local, Pol Cuairán.

A la represa el joc s'ha igualat i el domini visitant ha minvat, però una ràpida transició ha situat de nou els de Santa Coloma per davant amb el 2 a 3. El matx arribava al tram definitiu, i l'Olímpyc s'ha situat amb porter-jugador, estratègia que ha donat rendiment d'immediat amb el gol de l'empat, que ha anotat Edu Garcia després d'un tou refús del porter colomenc. Tots dos equips han apostat pel joc de cinc en els instants finals, però el marcador no s'ha mogut més.

Els de Rion es mantenen a la zona mitja baixa de la classificació i la setmana tenen una bona oportunitat per seguir sumant a la pista del penúltim, l'Esplugues.