El Futbol Sala Sant Cugat desafia el lideratge del Natació Sabadell en un duel desigual


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat viu un compromís desigual aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a casa davant el líder del grup 2 de Tercera Divisió, el Natació Sabadell. Els santcugatencs, penúltims, esperen tornar a vèncer després de trencar una ratxa de cinc derrotes fa dues setmanes, una dinàmica que no van poder mantenir per l'ajornament del partit de la jornada anterior.

Dues victòries consecutives, una a la Copa i una altra a la lliga, van trencar el pitjor moment del Futbol Sala Sant Cugat aquesta temporada, una reacció que l'ha dut a la penúltima posició i que es va quedar a mitges per qüestions alienes a la voluntat dels de Jaime Martínez. El Viladecans va ajornar el matx corresponent a la jornada 18, de manera que l'entrenador vermell-i-negre haurà de reprendre el bon camí davant el líder, el Natació Sabadell.

Els sabadellencs són la millor plantilla fins ara de la competició, clar aspirant a l'ascens a Segona B amb 14 triomfs en els 18 partits disputats. El rival del FS Sant Cugat aquest cap de setmana s'ha refet amb dos triomfs seguits en les dues últimes jornades d'una petita crisi que els va dur a acumular dues ensopegades consecutives entre les jornades 14 i 15.

En qualsevol cas, el precedent orienta sobre la dificultat de jugar contra els de Sabadell: els vermell-i-negres van caure de manera clara (4-0) al partit de la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.