L'Olímpyc Floresta paga cara la falta de punteria cara gol i cau a l'Hospitalet

L'Olímpyc ha superat els hospitalencs a domicili

L'Olímpyc Floresta cau a la pista de l'AE Bellsport (6-3) a la 26a jornada del grup 3 de Segona Divisió B. El matx ha estat igualat fins al descans, però en el segon temps els locals han trencat el partit i han aprofitat les expulsions que ha patit l'Olímpyc per sentenciar.

L'AE Bellsport s'ha avançat en el marcador amb justícia, ja que ha sortit millor a la pista. Els blau-i-blancs, però, han reaccionat i han aconseguit donar la volta al marcador amb dos gols. Abans del descans, però, els riberencs han empatat.

Ha estat en el segon temps quan els locals han aconseguit decantar la balança al seu favor amb quatre gols que ha sentenciat el partit i han vist com un Olímpyc impotent ha aconseguit fer el tercer gol, ja sense temps de buscar la remuntada. Pels florestans, Fernando, Dani i Edu Puigdelloses han estat els golejadors.

El tècnic de l'Olímpyc Floresta, Xaloc Rion, creu que la falta d'encert cara gol en el primer temps els ha condemnat.

Xaloc Rion

Ens ha costat entrar i després ens hem reenganxat i hauríem d'haver fet més gols. En el segon temps ens han marcat molts gols i hem perdut la cara al partit.

Amb la derrota els florestans es queden en desena posició amb 30 punts. La setmana que ve, l'Olímpyc Floresta rep la visita del FS Montcada.