L'estratègia en els còrners dóna la victòria a l'Olímpyc davant el cuer, el Montcada

L'Olímpyc Floresta supera (3-1) el cuer, el FS Montcada, a la 27a jornada del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala i amplia el marge respecte les posicions de descens. Els florestans s'han avançat en el primer temps, però en l'última jugada els visitants han igualat. Els blau-i-blancs han posat una marxa més en el segon temps per endur-se un triomf que els allunya del descens.

L'Olímpyc ha buscat primer el gol en els instants inicials amb ocasions de Miquel Verdaguer i Edu Garcia, però el Montcada amb xuts llunyans també ga provat de sorprendre el porter Gabi. En el minut 12, en un còrner Fernando Echevarría ha engaltat la pilota per estrenar el marcador amb un llançament llunyà. Immediatament, el porter visitant ha desviat una centrada perillosa i el Montcada ha tingut un mà a mà per igualar. En l'última jugada del primer temps, el Montcada ha aconseguit el gol que ha suposat l'empat abans de marxar a vestidors.

L'Olímpyc ha posat una marxa més en el segon període i de nou en un còrner i en jugada d'estratègia ha fet el gol. Aquest cop ha estat Albert Cardona després d'una trepitjada enrere d'un company que ha servit per fer el 2 a 1. Els florestans no volien més sorpreses i s'han bolcat a l'atac. Una ocasió d'Albert Cardona ha estat a punt d'entrar i David Oliva també l'ha tinguda en un xut aturat pel porter visitant. Quan faltaven sis minuts una jugada entre Cardona i Oliva l'ha acabat el primer per fer el seu segon gol i sentenciar el matx.

L'Olímpyc tornarà a jugar a casa el proper partit i ho farà davant el Playas de Castellón.