El Futbol Sala Sant Cugat busca el bitllet per als quarts de final de la Copa Catalunya a Castellar


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat juga a la pista del Castellar

El Futbol Sala Sant Cugat juga a la pista del Castellar

El Futbol Sala Sant Cugat disputa avui a partit únic els vuitens de final de la Copa Catalunya a la pista del Castellar. Els santcugatencs volen accedir als quarts de final davant un rival d'inferior categoria. El nou fitxatge del Futbol Sala Sant Cugat, Javier Grimaldo, debutarà en aquest partit. El matx comença a les nou del vespre.

El Futbol Sala Sant Cugat viu una situació complicada a la lliga on ocupa la penúltima posició al grup 2 de Tercera Divisió i són a només tres punts de la salvació. L'equip ha trobat a la Copa Catalunya una via per exhibir millor joc i arribar als vuitens de final després de superar Ripollet, de Segona B, i el Rubí, de la mateixa categoria.

Els vermell-i-negres juguen davant el Castellar, un conjunt que ocupa la tercera posició a la Divisió d'Honor catalana. Javier Grimaldo debutarà en aquest matx. Grimaldo ha jugat amb el Barça B, Manacor i Montcada, pot actuar en diferents posicions i fins ara no tenia equip.

L'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que aquest matx és un bon test per al partit de dissabte a la lliga.

Jaime Martínez

Volem guanyar i sobretot treure bones sensacions.


La resta de partits de vuitens de final són Prosperitat-la Unión, Calafell-Santo Àngel i Lleida-Manresa. El Barça i el Catgas de Santa Coloma entren a la competició a les semifinals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.