L'Olímpyc Floresta té a Esparraguera una cita vital per respirar tranquil al tram final de curs


  • Comparteix:

L'Olímpyc vol començar a respirar amb calma

L'Olímpyc vol començar a respirar amb calma

L'Olímpyc Floresta pot afrontar el tram final de temporada amb certa tranquil·litat si supera l'Esparraguera aquest dissabte a les sis de la tarda. Els florestans, tretzens del grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala, avantatgen en tres punts els del Baix Llobregat i, en cas de victòria, agafarien distància respecte la part de baix de la classificació quan falten sis jornades per al final de la temporada.

La setmana passada, l'equip de Xaloc Rion va tornar a demostrar que a Can Llobet hi pateix tothom, fins i tot els equips més poderosos. En aquest cas, va ser el quart, el Playas de Castellón, el que només va poder esgarrapar un punt de la Floresta. Ara la trajectòria duu els de Rion a la pista de l'Esparreguera, que ha trencat una complicada ratxa de derrotes amb un empat i un triomf les dues últimes jornades, fet que ha donat una mica d'aire als del Baix Llobregat.

Malgrat que l'entrenador de l'Olímpyc recorda que del perill no s'hi escaparan fins que la permanència no sigui matemàtica, la classificació diu que amb els tres punts d'aquesta jornada els florestans agafarien un bon marge respecte el descens que hauria d'administrar en les cinc últimes jornades. A més, serà una oportunitat perquè l'Olímpyc es vengi de l'anada, quan l'Esparreguera va assaltar un Can Llobet llavors més expugnable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.