El Futbol Sala Sant Cugat vol conservar la plaça de permanència davant el Sant Julià andorrà


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat té tres finals abans d'assolir la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat té tres finals abans d'assolir la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat espera retenir aquest dissabte la posició en la zona de permanència que va assolir la setmana passada davant el Rubí, una situació per la qual els santcugatencs han suat molt per arribar-hi. Els de Jaime Martínez es veuen les cares a tres quarts de quatre de la tarda amb el Sant Julià de Lòria andorrà, vuitè classificat del grup 2 de Tercera Divisió. Tot plegat tindrà lloc quan falten tres jornades per al final de la temporada.

L'equip vermell-i-negre ha arribat al tram final d'un curs convuls i farcit de lesions, complicacions i situacions que no han afavorit la rutina dels homes de Jaime Martínez, fet que els ha dut a tenir la categoria pràcticament perduda. De fet, el Futbol Sala Sant Cugat ha hagut d'esperar a quatre jornades per al final, és a dir, a la del cap de setmana passat, per sortir d'un descens on va caure a finals de l'any passat, a la jornada 12.

Ara, els santcugatencs es volen aferrar amb tot a aquesta posició, un mèrit que els atorga dos punts de marge respecte el descens, que han de mantenir durant tres jornades, les que falten per acabar la temporada. La primera 'final' serà davant el Sant Julià, que ja no s'hi juga res i que perd força quan juga lluny de la seva pista. A l'anada els andorrans van mostrar el seu poder local en endosar un 6 a 2 als de Sant Cugat. Per al matx d'aquest dissabte, Martínez podrà disposar de tota la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.