El Futbol Sala Sant Cugat venç el Sant Julià i s'apropa a la permanència

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (6-2) el Sant Julià de Lòria i fa un pas de gegant de cara a la permanència al grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han estat molt superiors durant tot el partit i depenen d'ells mateixos per assegurar la salvació a falta de dues jornades per acabar la competició.

Els vermell-i-negres han iniciat amb molta força el matx i han marcat el primer gol al minut 10 a través d'Adrià Peiró. Els santcugatencs han disposat de moltes ocasions i han aprofitat el desconcert andorrà per fer el segon, en aquest cas mitjançant Òscar Rosell tres minuts abans del descans.

A la represa, els de Jaime Martínez han sentenciat el partit amb tres gols marcats de manera consecutiva per Peiró, de nou, Marc Casas i Enric Sánchez, dianes que han situat el 5 a 0. Els andorrans no han acabat de baixar els braços i han anotat dues dianes consecutives que han posat emoció al partit. Enric Sánchez ha situat la tranquil·litat i ha sentenciat amb el sisè i definitiu gol.

El Futbol Sala Sant Cugat continua en bona posició per assolir la permanència a falta de dues jornades per acabar la competició. Els santcugatencs tenen 33 punts i la setmana que ve provaran de fer un nou pas en una pista complicada, la del Gràcia, conjunt de la part alta de la taula.