El FS Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta participaran amb 12 i 10 equips respectivament a la Copa Catalunya


  • Comparteix:

La Copa Catalunya, amb 22 equips de la ciutat / Font: Fcf.cat

La Copa Catalunya, amb 22 equips de la ciutat / Font: Fcf.cat

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta aportaran 12 i 10 equips respectivament a la Copa Catalunya 2016/17. Els vermell-i-negres hi competiran amb un sènior, dos juvenils, dos cadets, tres infantils, dos alevins i dos benjamins, mentre que els blau-i-blancs ho faran amb un sènior, un juvenil, dos cadets, dos infantils, un aleví, dos benjamins i un juvenil-cadet femení. La competició comença la primera ronda d'aquí a dos dilluns.

Aquesta competició enfronta, en la categoria sènior, tots els equips fins la Final a Quatre, on ja esperen el FC Barcelona i el Catgas Santa Coloma, els dos conjunts catalans de la Lliga Nacional de Futbol Sala. A la passada temporada, el Futbol Sala Sant Cugat va arribar fins els vuitens, en què va caure davant un dels equips que va accedir a la fase final, el Castellar. L'Olímpyc, de la seva banda, va quedar eliminat dues rondes abans i ho va fer davant el Rubí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.