El Futbol Sala Sant Cugat supera el cuer i encadena dues victòries per primer cop aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat torna amb els tres punts (3-7) de la visita a l'Arenys de Munt a la novena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els de Jaime Martínez han mostrat la seva millor versió durant bona part del partit i hantrencat així la irregularitat que els havia impedit sumar punts dues setmanes consecutives.

L'equip vermell-i-negre, en clara trajectòria ascendent, ha donat el millor de si i ha dominat amb força claredat el matx a la pista del cuer, l'Arenys de Munt. Al descans, els santcugatencs ja dominaven per 0-3 gràcies a dos gols d'Óscar Rosell i un en pròpia porta dels locals. A la represa, els santcugatencs han continuat amb l'exhibició i Adrià Peirò ha fet el quart.

Aquest gol ha provocat una certa relaxació entre els jugadors de Jaime Martínez, que han vist com els maresmencs reaccionaven i s'arribaven a acostar amb tres gols seguits, obra de Santiago, Calafell i Ruiz-Zorrilla. Però els vermel-i-negres s'han tornat a connectar al partit i han sentenciat amb tres gols més, mitjançant Enric Sánchez en dues ocasions i Biel Rosell.

El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca la victòria però lamenta els moments de desconnexió de l'equip.

Jaime Martínez

Ha estat un partit força complet, excepte una franja de cinc minuts en què ells han estat millor i s'han posat molt a prop en el marcador.

Dissabte que ve, els santcugatencs reben el Futbol Sala Farmacia Yangüela de Castellar del Vallès, equip de la zona baixa.