L'Olímpyc Floresta aconsegueix la primera victòria fora de casa a la pista del Peña Deportiva

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta supera per un ajustat 4-5 el penúltim classificat, la Peña Deportiva d'Eivissa, a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans han sumat la primera victòria com a visitants gràcies a un gol de Martí Casas a falta de dos minuts per al final. L'Olímpyc encadena per primera vegada dos triomfs consecutius i avança fins l'onzena posició amb 14 punts, en una zona mitja de la taula molt igualada.

El conjunt dirigit per Gerard Casas ha fet un gran inici de partit i als deu minuts ja guanyava 0-2, amb un gol de Martí Casas per obrir la llauna i el segon d'Edu Puigdollers. El Peña Deportiva s'ha trobat amb un penal a favor que l'ha permès retallar distàncies i connectar-se al partit. En la següent jugada els locals han aprofitat una pèrdua dels florestans per empatar. Tot i això, abans del descans l'Olímpyc ha aconseguit avançar-se de nou en el marcador amb un contraatac perfectament finalitzat per David Oliva.

A la segona meitat l'equip de la Floresta ha tornat a sortir a la pista molt concentrat i ha eixamplat diferències amb un gol de Dani Martí (2-4). A falta de setze minuts per al final, els eivissencs han començat a jugar de cinc i han tornat a igualar el matx amb dos gols, un dels quals novament de penal. A només dos minuts per al xiulet final, Martí Casas ha aconseguit el gol de la victòria que dóna tres punts molt valuosos als florestans.

El jugador de l'Olímpyc Miguel Fontecha, admet que el triomf els permet mirar cap amunt a la classificació.

Miguel Fontecha

Guanyant avui podem mirar cap a dalt, si perdíem ens tornàvem a posar en la guerra del descens. A veure si aquesta victòria ens dóna confiança.

En la propera jornada, l'Olímpyc jugarà el divendres al vespre a Can Llobet contra el Barceloneta Futsal, conjunt de la part baixa de la taula.