L'Olímpyc Floresta es veu les cares amb el Natació Sabadell per reprendre el trajecte del triomf


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta visita el Natació Sabadell

L'Olímpyc Floresta visita el Natació Sabadell

L'Olímpyc Floresta s'enfronta aquest dissabte a les vuit del vespre al Natació Sabadell amb l'objectiu de tornar al camí de la victòria al grup 3 de Segona Divisió B. Els de Gerard Casas van veure com el Manresa els trencava una ratxa de quatre triomfs seguits el cap de setmana passat. No obstant això, un triomf consolidaria una posició tranquil·la a la classificació, propera a la mitja taula amb 20 punts.

L'Olímpyc va acabar de manera immillorable l'any, amb quatre victòries en els últims quatre compromisos, i a la primera jornada del 2017 i de la segona volta va topar amb un Manresa, això sí, poderós a casa. Tenint en compte la igualtat de la categoria, amb només quatre punts des de la quarta posició fins a la que es troba l'Olímpyc, la desena, l'equip florestà és encara a prop dels equips que persegueix, però no pot adormir-se perquè la zona perillosa tampoc no és gaire lluny.

Aquest cap de setmana tindrà davant un Natació Sabadell que està vivint una temporada de ratxes: tres derrotes seguides per començar el curs, també quatre ensopegades seguides entre la jornada 9 i la 12, i en canvi no ha perdut en les tres últimes cites. L'equip sabadellenc, a més, jugarà amb l'al·licient de saber que si venç empatarà a punts a l'Olímpyc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.