Duel directe a la part central de la classificació entre el FS Sant Cugat i el Cover Premià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat es veu les cares aquest dissabte a tres quarts de vuit del vespre amb el seu immediat perseguidor a la classificació del grup 1 de Tercera Divisió, el Cover Premià de Dalt. Els vermell-i-negres són setens amb 25 punts, mentre que els premianencs són vuitens amb 23. Els de Jaime Martínez esperen seguir mostrant la seva valentia a domicili, on s'han endut quatre dels vuit partits que han jugat.

Hi ha una dada que reflecteix la potència del Futbol Sala Sant Cugat com a visitant: a les últimes quatre jornades, l'equip ha sumat dues victòries, un empat i una derrota, i els dos partits en què ha deixat de sumar els tres punts han estat els que ha disputat al pav 3 de la Rambla del Celler. Els vermell-i-negres esperen mantenir aquest bon to lluny de Sant Cugat a la pista d'un Cover Premià que, de la seva banda, no perd des de finals de novembre.

En les últimes jornades, els premianencs han millorat els seus registres amb tres triomfs i dos empats, un bagatge que els ha allunyat de la zona perillosa de la classificació. Ara, tots dos equips lluiten per no perdre de vista el grup capdavanter, ja que el Futbol Sala Sant Cugat es troba a vuit punts del cinquè però a només nou del líder. Per tant, un triomf pot definir quin pot ser el paper dels de Martínez fins al final de curs: lluitar per no patir o apropar-se als grans de la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.