L'Olímpyc Floresta guanya a Ripollet i fa un pas de gegant de cara a la permanència

L'Olímpic ha tornat al camí del triomf

L'Olímpyc Floresta guanya (1-3) a la pista del Ripollet a la jornada 22 del grup 3 de la Segona B de futbol sala, una victòria balsàmica després de set derrotes consecutives. Els florestans han superat un rival directe en la cursa per la permanència i s'allunyen a quatre punts del descens, tot i que l'equip que marca la línia crítica, el Barceloneta, té dos partits pendents de jugar.

L'Olímpyc trenca la pitjor ratxa de la temporada quan més ho necessitava i deixa enrere les set desfetes consecutives. Si bé lluny de Can Llobet els de Gerard Casas han tingut més dificultats per vèncer al llarg del curs, en aquesta jornada han sabut imposar-se al Ripollet, un rival directe, i sumar la segona victòria a domicili de la temporada.

El conjunt florestà ha estat superior als locals i agafa aire amb tres punts vitals per esmorteir la forta davallada de les últimes set jornades. Els florestans jugaran dissabte de la setmana que ve davant el Bisontes Castelló, segon classificat, amb qui van empatar a la primera volta.