El FS Sant Cugat espera trencar la mala ratxa davant el penúltim classificat, l'Arenys de Munt


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat té una bona oportunitat per trencar amb la mala dinàmica davant l'Arenys de Munt, el penúltim classificat, a la jornada 24 del grup 1 de Tercera Divisió. Fa nou partits que l'equip de Jaime Martínez no assaboreix la victòria i només ha sumat dos punts de 27 possibles. Els arenyencs són un dels conjunts més fluixos del grup i només han aconseguit puntuar en set partits, amb un parcial de cinc victòries, un empat i 16 derrotes.

El bon crèdit aconseguit pel Futbol Sala Sant Cugat a l'inici de curs ha fet de coixí per esmorteir la forta davallada de l'equip en aquestes últimes nou jornades. Els de Martínez eren sisens abans de començar a encadenar mals resultats i han caigut fins a l'onzena posició. Per fortuna per als vermell-i-negres, els equips de la part baixa de la taula no troben la tecla que els permeti remuntar la situació i escalar posicions. El conjunt santcugatenc, però, hauria de despertar i retornar a la senda del triomf si no vol complicar-se la permanència.

El rival d'aquesta jornada, l'Arenys de Munt, és un dels perseguidors del FS Sant Cugat. El conjunt arenyenc és a nou punts de diferència i quatre places per sota dels homes de Martínez, una llosa difícil de sobrepassar però matemàticament possible sempre que els resultats acompanyessin els interessos dels visitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.