El Futbol Sala Sant Cugat espera seguir sumant davant el Lliçà d'Amunt


  • Comparteix:

El FSSC, a pel segon triomf

El FSSC, a pel segon triomf

El Futbol Sala Sant Cugat es desplaça a la pista del Lliçà d'Amunt aquest diumenge a les quatre de la tarda amb la intenció de sumar el segon triomf seguit al grup 1 de Tercera Divisió. Els de Manel Muñoz van trencar la passada jornada amb el mal inici de curs davant el Lloret i ara es veuen les cares davant un conjunt que és novè amb tres punts més. Els lliçanencs arriben en un gran estat de forma després d'haver sumat dues victòries en les dues últimes jornades.

El Futbol Sala Sant Cugat havia estrenat amb mal peu el projecte de Manel Muñoz. Això sí, els tres primers rivals dels vermell-i-negres són equips que es troben a la part capdavantera de la taula: el líder, el Ripollet, el quart classificat, el Montsant, i el setè però invicte, el Fundació Esportiva Grama. La setmana passada l'equip es va mostrar més sòlid i va superar un Lloret que fins llavors ho havia guanyat tot, un pas endavant que intentaran rubricar davant el Lliçà d'Amunt.

Els lliçanencs, com els santcugatencs, van perdre a les dues primeres jornades, però la seva reacció ha arribat abans: ja fa dos partits que guanyen. Tot i això, cal veure contra qui han sumat aquests triomfs: el Castellar, penúltim, i el Sant Joan de Vilassar, avantpenúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.