El Futbol Sala Sant Cugat vol fer valer la fortalesa de la Guinardera davant el líder, el Mataró


  • Comparteix:

Els santcugatencs han guanyat tres dels quatre partits disputats com a locals

Els santcugatencs han guanyat tres dels quatre partits disputats com a locals

El Futbol Sala Sant Cugat rep aquest dissabte a tres quarts de set de la tarda el líder del grup 1 de Tercera Divisió, el CFS Ciutat de Mataró, amb la intenció de mantenir la fortalesa a la Guinardera, on els vermell-i-negres han guanyat els últims tres partits que hi han disputat. L'equip de Manel Muñoz només ha deixat escapar tres punts com a local però aquesta jornada s'enfronta al Mataró, un rival dur consolidat al capdavant de la taula amb sis victòries i només dues derrotes.

El triomf de la setmana passada davant el Montcada, un conjunt que també es trobava a la zona alta, ha donat confiança al Futbol Sala Sant Cugat i ha demostrat la solidesa de l'equip a la Guinardera.

El tècnic, Manel Muñoz, reconeix que també necessiten guanyar fora de casa, però confia en plantar cara al Mataró i apunta alguns dels factors que els fan forts a la Guinardera.

Manel Muñoz

Portem des de mitjans d'agost entrenant tres dies a la setmana allà i això es nota. La idea inicial era fer-nos forts a casa i ho estem aconseguint.


L'objectiu doncs és mantenir la dinàmica i el nivell demostrat la setmana passada, i posar les coses complicades a un Mataró que ve de guanyar els últims quatre partits.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.