L'Olímpyc Floresta suma un punt en la visita a Salou i es queda a tres punts de la permanència

Imatge del partit d'anada

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) davant el FS Salou a la quinzena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els florestans i els de Salou han protagonitzat un matx molt igualat i han tingut opcions d'endur-se el triomf, tot i que al final la igualtat s'ha traduït en un empat i un punt per a cada conjunt. Els florestans continuen penúltims amb nou punts, a tres de la salvació, i amb un partit menys que jugaran el 13 de gener davant el Castelldefels.

Marc Espada, en dues ocasions, i Manel Rion han estat els golejadors d'un Olímpyc Floresta que ha tornat de la visita a Salou amb un punt i que suma sis jornades sense sumar cap victòria. Un punt pot ser insuficient per a les aspiracions d'un Olímpyc que continua penúltim amb nou punts.

S'han avançat primer els florestans amb un gol de Marc Espada, al qual han respost els locals amb l'empat. Abans d'arribar al descans, Manel Rion ha pogut fer el segon de penal. Amb aquest mínim avantatge s'ha arribat al descans i a la represa els locals han sortit millor, més intensos i han posat setge a la porteria visitant per acabar donant la volta al partit amb dos gols.

Amb el matx trencat, de nou els florestans han pogut marcar i Marc Espada ha fet el seu segon particular. En els darrers minuts, els locals han jugat de cinc buscant el gol del triomf, però al final l'empat a tres no s'ha mogut del marcador.

El jugador de l'Olímpyc Floresta Guille Munté creu que era un partit per acabar sumant els tres punts, tot i que l'empat fora de casa és positiu.

Guille Munté

Està clar que no era un desplaçament fàcil, però necessitem els tres punts. El punt és bo, però el millor haurien estat els tres punts. Entre tots ho podem treure endavant.

La setmana que ve, els florestans visiten la pista del Pallejà, tercer classificat.