L'Olímpyc Floresta enceta un tram de corbes decisiu de cara a la permanència davant el cuer, el Linyola


  • Comparteix:

Els florestans disposen d'una oportunitat d'or per salvar una temporada complicada

Els florestans disposen d'una oportunitat d'or per salvar una temporada complicada

L'Olímpyc Floresta comença el tram decisiu de la temporada de cara a la permanència aquest dissabte a les sis de la tarda davant el Linyola, l'últim classificat. Els florestans són a vuit punts de la salvació i en les properes tres jornades es veuran les cares amb rivals directes en la lluita per certificar la continuïtat al grup 3 de la Segona Divisió B. L'equip de Xaloc Rion és tercer per la cua en catorzena posició amb 14 punts i acumula un balanç de tres victòries, cinc empats i 14 derrotes.

L'Olímpyc té una última bala a la recàmera per salvar els mobles i maquillar una temporada farcida de desencisos i mals resultats. L'ombra de la Tercera Divisió plana damunt d'un equip que ja no pot fer cap més concessió en el tram decisiu del curs, ha de reaccionar ja si vol aconseguir una gesta que cada cop es presenta més complicada.

L'enfrontament davant el Linyola és el primer d'una successió de tres partits claus per la permanència. El cuer arriba a La Floresta amb una única victòria sota l'aixella i els de Rion han de guanyar sí o sí per apropar-se a una salvació que és a vuit punts de distància.

Els florestans, a més, repeteixen com a locals d'aquí a dues setmanes davant el Cerdanyola Vallès i per acabar el 'tourmalet' visitaran la pista del Canet, dotzè i tretzè classificats respectivament i equips que marquen el tall de la salvació. Un ple de victòries davant tres rivals directes suposaria un pas de gegant per un Olímpyc que encara pot dir la seva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.