L'Olímpyc perd amb el Premià, no aixeca cap i encadena la cinquena derrota seguida

L'Olímpyc Floresta cau golejat (1-6) davant el Cover Premià, rival de la mitja taula del grup 1 de la Tercera Divisió, i suma cinc partits seguits perdent. Una segona part superlativa dels visitants, liderats per Carlitos, ha estat massa escull per als florestans que havien marxat al descans amb un prometedor 1-0 a favor. El capità de l'Olímpyc, Guillem Munté, ha fet l'únic gol local.

En el primer temps, la punteria dels dos conjunts ha brillat per la seva absència. Un primer ensurt del Premià l’ha respost l’Olímpyc amb una rematada de Berni Castell. El Premià semblava que agafava la iniciativa en l’equador del primer temps, ha obligat a lluir-se el porter florestà en diverses ocasions però, aleshores, els locals han respost. Ho ha provat primer Manel i després Nitu però, qui ha vist porteria ha estat Guillem Munté, que ha definit una acció per la banda fent l’1-0. Tant sols restaven 41 segons per acabar el primer temps però l’Olímpyc ha disposat de dues ocasions més per eixamplar el marcador: primer el mateix Munté i després Manel han posat a prova el porter visitant.

Aleshores, però, canvi de guió. El Cover Premià ha utilitzat l'experimentat porter Esteve, ex jugador de l'antic Marfil de primera divisió, per a fer atacs de cinc. I li ha sortit bé al conjunt visitant, que ha empatat en l'inici de la segona part mitjançant el mateix Esteve. L'Olímpyc ha replicat i ha tingut les seves opcions per tornar a posar-se per davant però, de nou, el porter visitant ha estat protagonista. I quan no ha arribat Esteve ho ha fet el travesser, que ha rebutjat una rematada de Pau Ruiz. La pissarra també ha estat a punt de donar avantatge als florestans, el gol semblava que havia de caure pel seu propi pes però, aleshores, ha aparegut Carlitos. El jugador visitant ha fet un hat-trick i ha acabat amb les aspiracions de l'Olímpyc. Ha fet l'1-2 culminant una jugada individual i més tard fent l'1-4. També s'ha afegit a la golejada visitant Isra, que ha fet el tercer del Cover. Fins i tot, la sort li ha girat l'esquena a l'Olímpyc que s'ha fet l'1-5 en pròpia porta després d'un contraatac.

A falta de cinc minuts, Jordi Rozas ha tret el porter jugador però, ha estat pitjor el remei que la malaltia i el Premià ha acabat fent l'1-6 final. Amb la derrota, l'Olímpyc tanca el 2018 en la zona mitja i amb 17 punts.