La 4a edició del Torneig Solidari Internacional de Sant Cugat arriba aquest dijous i fins dissabte


  • Comparteix:

Cartell promocional del torneig

Cartell promocional del torneig

La 4a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat, organitzat pel Futbol Sala Sant Cugat, es disputa entre aquest dijous i dissabte a la ZEM de la Guinardera, de la Rambla del Celler i de la Floresta. El campionat serveix per recaptar fons per la construcció del SJD Pediatric Cancer Center- Barcelona, un centre de càncer infantil i accesible a nens de tot el món. 57 equips disputaran la competició dividida en sis categories.

Edició consolidada

La 4a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat continua aportant econòmicament a la campanya #Paralosvalientes. L'organització ja ha confirmat la participació de dos equips dels Estats Units, de los Ángeles i de San Francisco i dels anglesos de l'Oxford entre d'altres conjunts. Equips catalans i de la resta de l'Estat espanyol també son presents a la cita. El president del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, ha ressaltat que el club sempre potencia 'el vincle esportiu, social i solidari'. Palau creu que l'esport ha de fer 'moltes coses' per ajudar els nens i nenes que pateixen aquesta malaltia.

Tres equipaments esportius

ZEM Guinardera : Prebenjamí, Benjamí i Aleví.

ZEM Rambla del Celler: Cadet i Infantil.

ZEM La Floresta: Juvenil.


Jordi Palau

Amb aquest tipus d'actes volen demostrar els valors que té el nostre club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.