El Futbol Sala Sant Cugat es vol consolidar a mitja taula i assolir la permanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El Futbol Sala Sant Cugat donarà el tret de sortida a la segona volta del grup 1 de Tercera Divisió Nacional aquest diumenge a la pista de l'Arrels, rival directe per evitar el descens, a les vuit del vespre. L'equip de Manel Muñoz deixa així enrere una primera volta marcada per la irregularitat i un registre de quatre victòries, quatre empats i set derrotes. Els vermell-i-negres, que van caure a la pista de l'Arrahona a la darrera jornada, encaren aquest segon tram de temporada amb l'objectiu d'assolir la permanència el més aviat possible.

De moment, l'equip santcugatenc ocupa una perillosa dotzena posició amb 16 punts, a només tres punts del descens que marca el Montsant. Els vermell-i-negres van caure a la zona baixa de la taula per culpa d'una ratxa de set partits sense guanyar, que van acabar trencant gràcies a una contundent victòria per 3 a 7 a l'Arenys de Munt. Després d'aquesta victòria va arribar el triomf més esperat per l'equip: 4 a 3 a casa davant l'Olímpyc Floresta.

Un triomf que l'equip vol tenir com a referènica i que pugi els ànims. Després d'una primera volta on l'equip s'ha vist mermat per les lesions, l'entenador vol recuperar tota la plantilla per poder competir fins el final i salvar la categoria. Muñoz ha resaltat que arriben a aquest segon tram 'amb tota la confiança per treure els resultats' que no han arribat en els primers 15 partits.




Manel Muñoz

A nivell de joc i de treball hem estat molt bé. Hem patit moltes lesions i hem estat dins de tots els partits. Tenim tota la confiança per treure els resultats que no hem pogut en aquesta primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.