Un Olímpyc sense ànima rep un correctiu del Vacarisses i allarga l'agonia


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta cau golejat (0-6) amb el Vacarisses i encadena la vuitena derrota seguida al grup 1 de la Tercera Divisió Nacional. Els florestans han rebut molt càstig en una segona meitat en què ho han intentat per tots els mitjans però han vist com els visitants, molt efectius, els passaven per sobre. L'Olímpyc es manté amb 17 punts a la zona mitja però té el descens a només tres.

L'Olímpyc no aixeca el cap i ja du vuit jornades seguides perdent. La derrota davant el Vacarisses ha estat demolidora per un conjunt que en no troba la tecla per canviar el rumb. Ben aviat, els visitants s'han avançat mitjançant Dani Hernández que ha aprofitat un error en la zona de creació florestana. Semblava que els locals reaccionaven conduïts per un Manel Rion combatiu, han tingut les seves ocasions i han pogut empatar però la falta de punteria i un pal, després d'una rematada de Nitu, els ha condemnat. Tot plegat ha estat un miratge i el Vacarisses ha fet el 0-2 al límit de la mitja part.

L'Olímpyc, que tenia homes tocats i baixes sensibles, ha monopolitzat la possessió en la segona meitat. Li costava molt generar ocasions clares al conjunt de Jordi Rozas mentre que el Vacarisses veia porteria sense fer res extraordinari. El 0-3 ha fet molt al conjunt florestà que ha tingut la seva millor ocasió en un doble penal que ha fallat Nitu. A l'altra banda de la pista, en canvi, els visitants han fet el quart en una pena màxima. A partir d'aquí, l'Olímpyc ho ha intentat amb Charly de porter jugador però ha estat pitjor el remei que la malaltia i el Vacarisses ha acabat fent més grossa la ferida amb el cinquè i el sisè gol.

Els florestans es mantenen a la zona mitja de la taula, clavats amb 17 punts des del mes de novembre i la setmana vinent reben el Gràcia que està en zona de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.