L'Olímpyc Floresta s'estrena amb desfeta a Can Llobet davant el Pou Escorial

Els de Nico Montoya encadenen la segona derrota consecutiva i continuen sense sumar cap punt al grup 1 de Tercera Divisió Nacional

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta cau a casa contra el Pou Escorial (1-3) i encadena la segona derrota consecutiva de la temporada en la seva estrena com a local al pavelló de Can Llobet. D'aquesta manera, el de Nico Montoya continuen sense sumar cap punt en l'inici del curs al grup 1 de Tercera Divisió Nacional i hauran d'esperar fins al cap de setmana que ve per gaudir d'una nova oportunitat d'assolir la primera victòria a la pista del Montsant.

El partit s'ha posat coll amunt pels florestans ben aviat, quan al minut 7 de la primera meitat Sergio Blanco ha avançat al conjunt visitant. La reacció de l'Olímpyc ha arribat 15 minuts després amb el gol de Bernat Batllori, que ha posat les taules al marcador. A la represa, però, el Pou Escorial s'ha mostrat més encertat de cara a porteria i només ha necessitat un minut per avançar-se novament en el resultat amb una diana d'Aaron Plaza. Jacinto Aranda, al minut 39, ha fet el tercer i definitiu gol dels sabadellencs.

Tot i disposar de 20 minuts per donar-li la volta al marcador, l'Olímpyc no ha tornat a perforar la porteria del Pou Escorial i els seus intents d'igualar el partit han quedat en no res. Amb aquesta desfeta, els florestans se situen en tretzena posició, empatats amb els altres tres equips que encara no han sumat cap punt en les dues primeres jornades de competició.