L'Olímpyc Floresta tanca l'any en posicions d'ascens a Segona B

Els florestans han sumat els sis punts en joc d'aquest cap de setmana i s'afiancen a la tercera plaça

L'Olímpyc Floresta ha superat el Castelldefels a domicili / Font: Olimpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta guanya (0-4) a la pista del Castelldefels en el partit ajornat de la vuitena jornada de la Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala Grup 3. Els florestans se situen en tercera posició i optarien a la fase d'ascens a Segona Divisió B. Els florestans han sumat els sis punts aquest cap de setmana amb una doble jornada amb triomf a Castelldefels i victòria, aquest dissabte, davant l'Arrahona.

El matx ha començat molt encarat per l'equip florestà. Al minut 2 de joc, el capità Miquel Verdaguer ha obert la llauna. La superioritat dels visitants ha estat clara i a dos minuts del final de la primer part, Guillem Munté ha anotat el segon gol. Un minut després, Enric Pallé ha marcat i ha situat el 0-3 al lluminós.

A la represa, el conjunt florestà ha seguit amb la bona dinàmica de joc i al minut 27, David López ha anotat el quart gol. Amb aquest 0 a 4, l'Olímpyc Floresta supera a domicili a l'últim de la lliga i se situa en tercera posició.

La propera jornada, el 9 de gener, els florestans visitaran la pista del Santpedor en el matx corresponent a l'onzena jornada de lliga.