L'Olímpyc Floresta es classifica per la fase d'ascens a Segona B

Els florestans aconsegueixen la novena victòria de la temporada davant el Castelldefels

L'Olímpyc Floresta ha guanyat (6-0) al Castelldefels, cuer del grup, en la dissetena jornada de la Tercera Divisió de Futbol Sala al Grup 3. Amb aquesta victòria, els florestans assoleixen la classificació per a la fase d'ascens on els tres primers del grup 3 i del grup 4 s'enfrontaran en una lliga de deu partits on només es classifica el primer per a l'eliminatòria final.

El partit ha començat amb una pressió molt forta dels locals que no permetia als visitants sortir del seu camp. Les ocasions arribaven per al conjunt florestà, però les rematades no es transformaven en gol. En el minut 11, Enric Pallé ha anotat un golàs després d'un xut des de molt lluny que ha entrat per l'escaire. El matx ha anat al descans amb un marcador ajustat d'1 a 0.

A la represa, la dinàmica del partit no ha canviat. Al minut 30, Adrià Santaolalla ha engaltat la pilota a l'aire i ha marcat el segon pel conjunt local. Dos minuts després, el capità Miquel Verdaguer ha marcat a plaer després d'una gran assistència. Pràcticament en la següent jugada, Guillem Munté ha aprofitat un refús per anotar el quart gol per als florestans.

En el minut 37, Carlos Nicolás, tècnic florestà, ha rebut targeta groga per protestar una acció del partit. Segons després d'aquesta decisió arbitral, Adrià Santaolalla ha firmat el seu doblet particular després d'una gran jugada individual. En el darrer minut del partit, Daniel Freixa ha anotat el sisè gol i el partit ha finalitzat 6 a 0, per tant, novena victòria de la temporada i classificació matemàtica per a la següent fase.

El tècnic, Carlos Nicolás, admet que a partir del segon gol, els jugadors "s'han alliberat de la pressió i ha estat tot més fluid". A més, explica que està "molt orgullés del seu equip" i que "seguirem treballant molt a la segona fase, malgrat que sigui molt dura".

La propera jornada, la darrera d'aquesta temporada regular, els florestans visiten la pista de l'Esparreguera.