El Futbol Sala Sant Cugat ja és segon a la Divisió d'Honor Catalana

Els vermell-i-negres derroten contundentment el Vilafant i encadenen el quart triomf consecutiu

Plantilla del Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Cedida

El Futbol Sala Sant Cugat ha derrotat (0-5) el Vilafant a la jornada 13 del grup 1 de la Divisió d'Honor i es col·loca en segona posició a falta de dues jornades per acabar la competició. Josep Puig amb un hat trick i Javier Expósito amb un doblet han fet la maneta santcugatenca.

Ben aviat s'ha avançat el Futbol Sala Sant Cugat a la pista del Vilafant amb gol de Javier Expósito al minut 7. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans. Els vermells-i-negres han sortit endollats al segon temps i en els primers quinze minuts han sentenciat el matx amb diana d'Expósito, que ha fet un doblet, i hat trick de Josep Puig que suma ja 15 gols aquesta temporada.

El tècnic del Sant Cugat, Manel Muñoz, explica que està molt content de l'actitud dels jugadors perquè "era un partit difícil i l'han sabut gestionar bé". Muñoz destaca que quan es van posar per davant en el marcador, "van saber controlar el partit".

Assolir la primera plaça, que donaria l'ascens, està difícil molt difícil; depenen dels resultats del líder, el Montcada, hauria de perdre tots els partits que li resten.Tot i això, els vermells-i-negres busquen acabar com el millor segon dels tres grups perquè si algun dels campions renunciés a la seva plaça per temes econòmics podrien assolir l'ascens. Els de Manel Muñoz rebran el Castellar, conjunt de mitja taula, la propera jornada.

Manel Muñoz

Estic molt content de l'actitud dels jugadors, era un partit difícil i l'han sabut gestionar bé.