El femení del Futbol Sala Sant Cugat encaixa la segona derrota de la temporada

Les santcugatenques han perdut (2-5) davant el líder de la categoria, el CET-10


  • Comparteix:

Imatge del partit del Futbol Sala Femení / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del partit del Futbol Sala Femení / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha encaixat la segona derrota de la temporada (2-5) davant el Cet-10, un clar candidat a guanyar la lliga, en el matx corresponent a la tercera jornada de la Divisió d'Honor. Les noies de Manel Muñoz, que la temporada passada van assolir l'ascens de categoria, han arrancat la temporada amb un punt de nou possibles. A hores d'ara ocupen la zona baixa de la classificació i el pròxim rival serà el segon classificat a la lliga, el Futsal Seròs Esportiu Femení A.

Els primers deu minuts de partit el Cet-10 ha sigut superior, amb un ritme alt, bona circulació de pilota i una alta intensitat. Al minut dos de partit ha arribat el primer gol de les visitants, Laura Garcia ha fet pujar el (0-1) al marcador. Set minuts més tard, Noa Barber ha aconseguit el (0-2) i ha engrandit la distància en el marcador. Les santcugatenques ho han seguit intentant tot i la superioritat de les rivals. Dos minuts més tard, al minut onze de partit, les vermell-i-negres han retallat distàncies en el marcador gràcies a un gol de Claudia Exposito. Amb el pas dels minuts les locals s'han anat assentant al partit i el matx s'ha igualat en trams del partit.

El Cet-10 ho ha continuat intentant i en una bona jugada de Laura Garcia ha arribat el tercer gol (1-3). El Cet-10 ha millorat amb el tercer gol i les de Manel Muñoz s'han enfonsat. Un minut més tard, en una bona acció col·lectiva, les visitants han fet el quart gol de la mà de Marta Vega que ha deixat estabornides a les locals abans del descans. El marcador ha estat (1-4) després dels primers vint minuts.

En el segon temps el parcial ha sigut d'empat a un, el ritme i la intensitat han baixat. Els primers compassos de la segona part han sigut de tanteig, sense cap ocasió clara. Les santcugatenques ho han intentat, han millorat respecte a la primera part, però no han pogut retallar distàncies. Quant millor estaven les locals, en un contraatac, Laura Garcia ha fet el seu particular hat-trick i ha dictat sentència en el marcador (1-5). Amb el partit decidit en últims cinc minuts les de vermell-i-negre han aconseguit el seu segon gol amb una gran jugada d'estratègia de fora de banda i el (2-5) ha pujat al marcador.

L'entrenador del conjunt santcugatenc, Manel Muñoz, ha explicat que "no s'ha competit del tot bé, no hem estat dins del partit. La segona partit ha sigut que corregués el temps i la clau ha estat a la primera part que no hem jugat com hauríem d'haver jugat. Però ell creu que "les sensacions són bones, la dinàmica de l'equip, tot i no guanyar cap partit, és positiva i els tres rivals que ens han tocat la temporada passada van estar a dalt de la classificació. L'inici de calendari ha sigut dur, però va bé, per endurir-nos en aquesta nova categoria".

El marcador ja no s'ha mogut i les santcugatenques, que tot i la derrota, han acabat amb bones sensacions de cara al següent partit davant el Futsal Seròs Esportiu Femení A.









Manel Muñoz

No s’ha competit del tot bé, no hem estat dins del partit. La segona partit ha sigut que corregués el temps i la clau ha estat a la primera part no hem jugat com hauríem d’haver jugat.

Manel Muñoz

Les sensacions són bones, la dinàmica de l’equip, tot no gunayar cap partit, és positiva i els tres rivals que ens han tocat la temporada passada van estar a dalt de la classificació. L’inici de calendari ha sigut dur, però va bé, per curtir-nos en aquesta nova categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.