L'Olímpyc Floresta empata davant el Prosperitat-Everest després de posar-se amb dos gols d'avantatge

Els florestans deixen escapar l'oportunitat d'encadenar dues victòries consecutives

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta ha empatat davant el CEFS Prosperitat-Everest (2-2) a la desena jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els locals han encarrilat el partit amb dos gols, però no han estat capaços de gestionar l'avantatge i han acabat sumant un sol punt. Els de Joan Pinilla es mantenen a la zona mitjana de la taula, amb 13 punts, i la setmana vinent rebran al Gràcia.

Els florestans han arrencat el matx de la millor manera possible, posant-se per davant al marcador al minut 3, gràcies a Xavier Monrabal. Ell mateix ha estat l'autor de la segona diana, un quart d'hora de joc després.

La resposta visitant ha estat immediata i fulgurant. Álvaro Lacuesta, amb un veloç doblet, ha igualat l'enfrontament i ha rescatat el seu equip.

Aquest empat impedeix encadenar dues victòries seguides i deixa a l'equip santcugatenc amb un total de tres triomfs, quatre empats i tres derrotes.