El Futbol Sala Sant Cugat suma cinc partits sense conèixer la derrota

Les santcugatenques remunten (2-1) al Sabadell i sumen la tercera victòria seguida

Nova victòria de les jugadores de Manel Muñoz / Foto: Cugat Mèdia

El femení del Futbol Sala Sant Cugat ha guanyat (2-1) al FS Sabadell en la 19a jornada de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques remunten el gol inicial de les visitants sumant la tercera victòria consecutiva i la cinquena jornada invictes. La pròxima setmana, les vermell-i-negres visiten la pista del Futsal Athletic Vilatorrada.

El matx ha començat més de cara per al conjunt sabadellenc. En el minut 13, Cintia Villarreal ha anotat el (0-1) en el marcador que donava l'avantatge mínim a les visitants.

A la segona part, les de Manuel Muñoz han necessitat només 1 minut per empatar el partit. Chiki ha ficat la igualada en el lluminós (1-1). Quan semblava que l'enfrontament podia acabar en empat, Anna Domingo ha marcat el gol de la victòria en el minut 37.

Final del partit amb un resultat de (2-1) permeten a les santcugatenques sumar la novena victòria a la lliga. A més, les vermell-i-negres sumen la cinquena jornada consecutiva sense perdre.