El Winterthur ja té 3 punts a la nova categoria


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat guanya amb una gran segona part al Maderas Alto Aragón per 5 gols a 1. Els santcugatencs comencen perdent, però remunten el matx exhibint una qualitat de conjunt superior a la de l'equip rival. Amb aquesta victòria el Winterthur aconsegueix els primers 3 punts a la Nacional A.

El Winterthur va començar aquesta tercera jornada com les altres dos; es a dir perdent, però a diferència dels dos primers partits aquest el va acabar guanyant i recordant al Winterthur de la temporada passada. Amb una segona part extraordinària on els santcugatencs van mostrar que la seva veritable força està en el conjunt de l'equip al complert, els vermell-i-negres es van endur per davant a un Maderas Alto Aragón que va venir a Sant Cugat amb només tres canvis.

La clau, o una de les claus, va ser la davallada física en la segona meitat per part de l'equip aragonès, ja que va tenir a dos jugadors en pista durant els quaranta minuts de matx. Això, el moviment de banqueta que va fer Antonio Estremera, la qualitat de tot l'equip i la motivació dels jugadors va fer que el Winterthur s'emportés els primers tres punts de la temporada.

Un dels jugadors del Winterthur, Gustavo López, diu que era molt important aconseguir una victòria.

Gustavo López

Era molt important per nosaltres aconseguir els tres punts, ja que estavem notant la pressió d'estar en els últims llocs de la classificació.


L'únic "però" que li poden posar als vermell-i-negres es la relaxació o nerviosisme, com li vulguem dir, en els primers minuts del matx. En els tres partits de lliga el Winterthur ha sortit molt adormit i això serà un dels problemes que haurà de millora per les properes jornades.

Gustavo parla d'un altre fet important que es va poder veure en aquest matx i que afavoreix al nivell del Winterthur; la gran banqueta que té.

Gustavo López

Tenim una molt bona banqueta, un bon físic i tots juguem a un mateix nivell. Això ens afavoreix.


La propera jornada el Winterthur jugarà a una de les pistes més difícils del grup, la del Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.