Tres de tres per l'Olympic Floresta Hierros Lubesa en l'inici de lliga


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta Hierros Lubesa aconsegueix la tercera victòria consecutiva a la Nacional A, aquesta vegada a la pista d'un fluix Centelles. Els florestans, amb un nivell de joc molt bo, s'imposen per 2 gols a 6 i continuen en els primers llocs de la classificació.

L'últim equip que no ha pogut amb els florestans ha estat el Centelles, que tot i avançar-se en el marcador dues vegades s'ha vist superat per un Olympic molt encertat en defensa i amb una efectivitat atacant envejable. El 2 a 6 final reflecteix clarament la superioritat dels de Jose Luis Sànchez.

El tècnic santcugatenc diu que s'està millorant però que aquestes victòries han estat davant equips fluixos.

Jose Luis Sànchez

Hem guanyat els tres partits però davant equips fluixos.


De nou punts possibles nou, de tres partits tres victòries i amb unes estadístiques que mostren el bon estat de forma en que es troba l'Olympic Floresta. Els blanc-i-blaus són segons a la classificació i estan fent un inici de lliga impecable, ja que, a banda dels punts que s'han aconseguit, s'està jugant a un nivell alt de futbol sala i amb unes xifres immillorables: 15 gols a favor i 3 en contra.

Jose Luis Sànchez es mostra satisfet per aquests resultats i afirma que aquest principi de temporada és el que tenien plantejat.

Jose Luis Sànchez

Aquest principi de temporada va molt bé, ja que els jugadors agafen moral per després poder optar per fites més altes que la permanència.


La setmana vinent l'Olympic rebrà a casa a un rival teòricament inferior; el Sant Vicentí, que només ha fet 3 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.