Partit assequible per l'Olimpyc Lubesa enfront el cuer, l'Alaró


  • Comparteix:

L'Olimpyc Lubesa torna a la lliga de Nacional A amb un matx, en principi, assequible davant el cuer de la categoria, l'Alaró. El conjunt de les illes és últim amb només 6 punts i té molt difícil la permanència. Els florestans van guanyar el partit d'anada per 1 gol a 0. Tot i això l'equip de Pepe Sànchez no es vol confiar.

Aquest és dels partits on s'ha d'anar amb compte. La relaxació, l'excessiva confiança i en alguns casos la prepotència del millor són factors que l'Olimpyc ha de tenir molt presents per no cometre errors. L'Alaró arriba a la Floresta com a cuer, amb sis punts i amb un equip que està pensant més per la propera temporada que per la present, ja que la permanència, si no hi ha alguna sorpresa, li queda molt lluny. Tot i això l'Alaró, si ho analitzem detingudament, té un avantatge que pot afavorir al seu joc . Està alliberat de pressió i en el que queda de lliga intentarà guanyar el màxim de partits.
L'Olimpyc ha de tenir molt present la dificultat del matx.

El capità de l'Olimpyc Lubesa, Xaloc Rión, en una entrevista feta pel nostre company David Rodríguez parla sobre aquest partit.

Xaloc Rión



El matx començarà a partir de dos quarts de set de la tarda i es jugarà al pavelló de Can Llobet, a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.