El Winterthur visita al Martorell carregat de baixes


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat prepara un partit molt complicat a la pista del Martorell B. Els santcugatencs, que ocupen la quarta posició al grup 2 de la Nacional B, es desplaçaran a Martorell sense quatre jugadors titulars.

Els futbolistes del Winterthur Sant Cugat jugaran aquest cap de setmana el desè partit de temporada contra el Martorell. El conjunt del Baix Llobregat ocupa la vuitena posició i és un equip molt competitiu com a local: dels 4 partits que ha jugat a casa, dues victòries, un empat i una derrota, aquesta contra el líder, el Club Natació Sabadell, per 3-4. Jaime Martínez, entrenador del Winterthur, analitza el rival.

Jaime Martínez

El Martorell està marcant molts gols i només ha perdut un partit a casa


Per afrontar aquest compromís, els santcugatencs compten amb quatre baixes, tres per lesió i la baixa d'en Jordi pel seu recent fitxatge pel Rubí. La part positiva és el retorn a l'equip de Pau, després d'estar dues setmanes de baixa.

El tècnic santcugatenc comenta que l'objectiu per aquesta temporada és pujar de categoria.

jaume sanchez

L'objectiu és quedar entre els tres primers i pujar de categoria


Així doncs, per a complir amb l'objectiu cal continuar sumant punts, aquest cop a Martorell, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.