L'Olympic necessita la victòria en la visita a Gavà


  • Comparteix:

En futbol sala, partit molt complicat per a l'Olympic aquest dissabte. Els de la Floresta visiten la pista del 3r classificat, el Gavà. Els jugadors de Pepe Sánchez es troben a 2 punts del descens, i afronten el matx acumulant un total de 7 baixes entre lesions i sancions.

Després d'una polèmica derrota davant el Vilassar, l'Olympic Floresta visita dissabte a 2 quarts de 7 la pista del Gavà. Els florestans, que amb 22 punts ocupen la 13a posició, necessiten imperiosament la victòria, doncs el seu immediat perseguidor Epic Casino, és tan sols a 2 punts. I resulta vital distanciar-se de l'Epic, ja que és el primer equip de la zona de descens.

De cara al partit de dissabte, Pepe Sánchez només podrà comptar amb 6 jugadors del primer equip, degut a les nombroses baixes que, per culpa de les lesions i sancions, estàn mermant el conjunt blanc-i-blau. La convocatòria es completarà doncs amb un jugador del segon equip, Cedric Rion.
Per si l'empresa no era prou difícil, els precedents no juguen gaire al nostre favor, ja que en la primera volta el Gavà va guanyar a Can LLobet per 1 gol a 5. Un Gavà que en aquests moments és 3r amb 45 punts i, per tant, és un dels equips més forts de la categoria.

El partit es juga dissabte a dos quarts de 7 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.