El Winterthur no vol deixar el segon lloc de la classificació


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat guanya a l'Esplugues per un còmode 8 a 3. Els santcugatencs, tot i la diferència al marcador, han de treballar de valent per poder-se emportar una victòria molt suada i important per a la classificació general. Amb aquests tres punts el Winterthur continua segon a la Primera Nacional de futbol sala.

Un Winterthur confiat en sí mateix va tornar a la línia de la victòria, que havia deixat enrere la setmana passada amb la derrota a la pista de la Penya Blaugrana Castelldefels.

L'Esplugues, conjunt de la part mitja de la taula classificatòria i rival dels santcutencs en aquesta jornada, va poder aguantar la primera meitat, però a la segona el to físic va decaure i això va ser la causa principal perquè els espluguencs no poguessin estar al ritme dels vermell-i-negres.

En comparació al darrer enfrontament el Winterthur va estar més encertat de cara a porteria i va saber donar-li més i millor tracte a la pilota. El primer temps va acabar amb un 2 a 2. Els últims cinc minuts van ser de l'Esplugues, que va igualar el resultat després d'anar perdent 2 a 0. A la represa el conjunt de Jaime Martínez va ser molt superior, aprofitant la devallada física del contrari i marcant la majoria de les ocasions. El president del Winterthur, Josep Maria Zapater, parla sobre el matx.

Josep Maria Zapater

Nosaltres hem estat millors. La devallada física de l'Esplugues a la segona meitat ens ha afavorit


Després d'aquesta victòria, important perquè el Winterthur segueixi a la segona posició de la lliga, s'ha d'analitzar una dada destacada a les estadístiques de l'equip vermell-i-negre. Tot i no ocupar la primera posició els santcugatencs són el conjunt més golejador del seu grup, amb 121 gols en 20 partits, i en els enfrontaments a casa la mitjana de gols és de 5 i mig. En els dos darrers partits a casa, el Winterthur a aconseguit 18 gols. Zapater comenta aquestes dades i explica per què es produeixen.

Josep Maria Zapater

Som un equip que juguem a l'atac i que ens agrada oferir espectacle


El Winterthur visitarà la pista de la Penya Blaugrana Solsona en la propera jornada.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.