L'AXA Sant Cugat buscarà els 3 punts a La Floresta


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat rep el Mataró a la vintena jornada del grup 1 de la nacional B de futbol sala. El partit es disputarà al Pavelló de Can Llobet, a La Floresta, degut al Campionat de del Balls de Saló que se celebra a la zona poliesportiva de la Rambla del Celler.

Després de la victòria a la pista del Palau, el conjunt de Jaime Martínez vol sumar el segon triomf consecutiu i acostar-se a les posicions capdavanteres de la Nacional B de futbol sala. El partit enfronta a dos conjunts de mitja taula que aspiren a pujar de categoria. Els santcugatencs són sisens a la classificació amb 31 punts, només dos per sobre els seus immediats rivals. Els del Maresme són vuitens amb 29.

El tècnic santcugatenc, Jaime Martínez, ha plantejat el matx amb diverses variacions degut al canvi d'escenari; el partit es disputa a La Floresta. Martínez, que no podrà comptar amb Vela, Jordi Sabé i Pau Sabé que són baixa, creu que el partit serà molt igualat.

Jaime Martínez

Serà un partit molt igualat. Ells són un conjunt molt experimentat


El matx es disputa a les sis de la tarda al pavelló de Can Llobet a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.