Tres punts d'or per l'Olimpyc


  • Comparteix:

L'olimpyc Floresta de futbol sala visita la pista del segon classificat de la Primera Nacional B, el Casa Alcalá, en partit aplaçat. Els florestans necessiten una victòria que els consolidi a la part alta de la taula i els acosti al líder, el Tàrrega.

Els nois entrenats per Pepe Sánchez tenen aquest cap de setmana una molt bona oportunitat de retallar distàncies amb el segon classificat de la Primera Nacional B i afiançar-se entre els primers classificats. Per assolir aquest objectiu, els florestans necessiten obtenir un bon resultat de la seva visita a la pista del Casa Alcalá, segon classificat de la categoria amb 34 punts, a 9 de l'Olimpyc que en té 25 i és cinquè amb un partit menys. No serà, a priori, un partit assequible, sobretot si tenim en compte que els rivals dels nostres porten diversos partits sense conèixer la derrota i en cas de victòria se situarien líders. Els florestans, no obstant, afronten el partit amb el cop moral que suposa tombar el Martorell la darrera jornada per un contundent 0 a 3.

Gerard Huertas, jugador de l'Olimpyc, destaca la importància d'obtenir la victòria aquest cap de setmana.

Gerard Huertas

Són un equip amb una ratxa molt bona però nosaltres necessitem guanyar


El tècnic santcugatenc no podrà comptar ni amb Martí Àngel, que complirà el segon dels quatre partits de sanció, ni amb Rubén Bosch que està lesionat. Dissabte, a les 17.00 h, l'Olympic se la juga a la pista del Casa Alcalá.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.