Sant Cugat tornarà a ser la capital de la gimnàstica


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La secció de gimnàstica del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), amb el suport de l'Ajuntament, organitzarà el Campionat de Catalunya de Conjunts de nivell 8 i la primera fase de Copa Catalana de Conjunts de nivell 4, 5, 6 i 7. La prova es disputarà l'1 de novembre al PAV-3 de la rambla del Celler i comptarà amb la participació de 47 equips, sis d'ells del club santcugatenc.

Després d'organitzar la Copa del Món de Gimnàstica Estètica la passada primavera, la secció de gimnàstica torna a ser l'organitzadora d'un altre esdeveniment, en aquest cas de rítmica. L'1 de novembre, el PAV-3 serà la seu de dues competicions d'aquesta modalitat: el Campionat de Catalunya de Conjunts de nivell 8 i la primera fase de Copa Catalana de Conjunts de nivell 4, 5, 6 i 7.

La competició de nivell 8, equivalent a categoria aleví, dóna accés directe al Campionat d'Espanya, que tindrà lloc a Logronyo al desembre. Dotze conjunts, entre ells el CMSC, lluitaran per les quatre places disponibles per la prova estatal.

Paral·lelament, es disputarà la primera fase de la Copa Catalana de conjunts, la primera de les rondes prèvies per accedir al Campionat d'Espanya. En aquestes categories hi participaran equips benjamins i de base, entre els quals hi haurà cinc conjunts del CMSC.

Tot i que aquestes competicions portaran a Sant Cugat els millors clubs de Catalunya, el vicepresident de la secció de gimnàstica del CMSC, Toni Molina, està convençut que faran un bon paper i aconseguiran l'accés als campionats estatals.

Toni Molina

Comptem amb classificar el conjunt de nivell 8 per al Campionat Estatal i amb els altres, assolir podi.



El dilluns 1 de novembre el PAV-3 de la rambla del Celler tornarà a acollir una competició de gimnàstica, en aquesta ocasió de rítmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.