Bonaccini (HSC): 'Seguim buscant jugadores per mantenir el sènior femení'


  • Comparteix:

Davide Bonaccini, president de l'Handbol Sant Cugat

Davide Bonaccini, president de l'Handbol Sant Cugat

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, assegura que segueixen cercant jugadores per mantenir el sènior femení i dóna 10 dies de marge per poder completar la plantilla. A hores d'ara són set les jugadores de les quals disposa el tècnic Jordi Martín, que ha convocat el primer entrenament aquest dimarts a dos quarts de deu del vespre a l'escola Europa.

L'Handbol Sant Cugat segueix lluitant per no perdre el sènior femení. Al final de la passada temporada l'equip va patir nombroses baixes que encara no s'han pogut substituir. Malgrat que el club s'ha posat en contacte amb jugadores i altres entitats, de moment Jordi Martín té a disposició només set jugadores, de manera que manquen entre cinc i sis noves incorporacions.

El 29 de setembre és el dia escollit per la Federació Catalana per dur a terme el sorteig de Primera Catalana femenina, motiu pel qual Bonaccini es marca un termini d'un màxim de 10 dies per trobar les jugadores que falten. El president de l'Handbol Sant Cugat assegura que no es una tasca fàcil però que ho seguiran intentant.

Davide Bonaccini

Continuem amb la idea de fer equip i continuem buscant jugadores. El mínim ha de ser 12 o 13 jugadores.


Els entrenaments de l'actual plantilla donaran el tret de sortida aquest dimarts a les instal·lacions de l'escola Europa, en una sessió en què Davide Bonaccini explicarà la situació a les set jugadores amb fitxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.