L'Handbol Sant Cugat es posa a prova davant el líder, el Sant Martí Adrianenc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita una de les pistes més complicades del grup D de Primera Estatal, el Sant Martí Adrianenc, líder que acumula un ple de victòries en les vuit jornades disputades. Aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda s'enfrontaran dos equips que es caracteritzen per la seva fortalesa ofensiva i defensiva i que han mostrat pocs punts febles en el que va de competició.

Arriba un dels partits més importants i complicats de la temporada per l'Handbol Sant Cugat. Els vermell-i-negres, que acumulen set victòries consecutives en vuit jornades, visiten un Sant Martí Adrianenc que millora aquests números amb un ple de victòries i un equip molt compacte en totes les seves línies, tant en defensa com en atac.

Els santcugatencs tenen en el seu potencial defensiu el principal argument per intentar frenar el líder. Els barcelonins tenen una mitjana de 33 gols per partit, mentre que els santcugatencs n'encaixen 24,1. Atac contra defensa, sense oblidar-nos però del potencial ofensiu del conjunt d'un Joan Sancho, tècnic del l'Handbol Sant Cugat, que creu que la clau estarà en la seva defensa.

Joan Sancho

Ens caracteritzem per la nostra forta defensa. Ells fan resultats molt amplis, són els màxims golejadors de la categoria i és el que hem de contrarrestar.


Per al partit en el Complex Esportiu de la Verneda de Barcelona, Joan Sancho té la baixa gairebé segura d'Oliver Bonaccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.