El Sant Quirze, rival de l'Handbol Sant Cugat en el penúltim matx de fase regular


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat femení afronta la penúltima jornada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení afronta la penúltima jornada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení disputa la penúltima jornada de la fase regular al grup C de Primera Catalana amb la intenció d'allunyar-se de la penúltima posició de la classificació. Les santcugatenques, que només han guanyat un partit enguany, reben aquest diumenge a un quart de deu el Sant Quirze B, que es troba només una posició per sobre.

Queda ja molt lluny l'únic triomf que ha aconseguit l'Handbol Sant Cugat femení aquest 2015. Era a la jornada 10, primera de l'any, l'11 de gener, i contra el BCN Sants-UBAE. Des de llavors, un empat i tres derrotes, especialment dolorosa l'ensopegada de la setmana passada contra el penúltim, l'Handbol Terrassa. Ara resten dues jornades per al final de la fase regular, i a la segona volta l'equip de Jordi Martín ha aconseguit només un triomf.

Tenint en compte que l'últim cap de setmana duu les vermell-i-negres a la pista del líder, el Gavà B, aquesta jornada és clau per igualar, com a mínim, el rendiment de la primera volta, quan es van aconseguir dues victòries. Ara bé, per fer-ho l'Handbol Sant Cugat haurà de millorar i molt els registres del partit d'anada, on el Sant Quirze B es va desfer amb contundència de les santcugatenques (31-17).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.