L'Handbol Sant Cugat vol demostrar al Sant Martí Adrianenc la força del pav 3


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat s'enfronta a un dels favorits del grup D de Primera Estatal, el Sant Martí Adrianenc, en la 24a jornada de lliga. Els vermell-i-negres esperen demostrar la seva força com a locals per mantenir la sisena plaça mentre que els barcelonins són colíders i busquen un triomf que els permeti seguir a la part alta de la taula.

L'Handbol Sant Cugat porta tres jornades sense guanyar i tot i que manté la sisena plaça es veu amenaçat pel Palautordera i el Sant Joan Despí que tenen dos punts menys. Els santcugatencs esperen tornar a demostrar la força del pav 3 de la Rambla del Celler, on han guanyat nou partits, han empatat dos i només han encaixat una derrota. El Sant Martí-Adrianenc arriba a Sant Cugat com a colíder igualat amb la Salle Montcada i el Granollers amb 38 punts quan només resten sis jornades per a l'acabament de la lliga.

En el partit d'anada els vermell-i-negres van plantar cara, però van acabar caient per quatre gols a la pista barcelonina (30-26). El tècnic del conjunt santcugatenc, Joan Sancho, creu que han de mirar de jugar com en el partit d'anada i queel factor local els amplia les opcions de triomf.

Joan Sancho

Juguem a casa i a la seva pista els hi vam donar molta guerra. Volem demostrar que és real que podem competir i guanyar contra ells.


L'Handbol Sant Cugat té la baixa d'Oriol Cortés, però recupera Lluís Calvera després de la lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.