El femení de l'Handbol Sant Cugat aposta per la victòria en el desplaçament a Vic


  • Comparteix:

Jordi Martín donant indicacions a l'equip

Jordi Martín donant indicacions a l'equip

El femení de l'Handbol Sant Cugat té una oportunitat d'or per sumar la tercera victòria a la Copa Federació en el partit que disputarà aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda a la pista del Vic. Les de Jordi Martín, quartes amb cinc punts, visiten el cuer de la competició.

La igualtat continua regnant en aquesta competició que enfila el tram final. Les vermell-i-negres, però, saben que aquesta jornada disposen d'una ocasió immillorable per tornar a sumar dos punts més i desfer l'empat a la classificació amb el Terrassa, que rep el potent Banyoles. L'Handbol Sant Cugat visita el rival més assequible de la Copa, un Vic que només ha assaborit el triomf en un únic partit davant el Terrassa i per només un gol de diferència.

En l'anada les santcugatenques van vèncer (28-21) i aquest cop, tot i jugar a domicili, confien en la possibilitat de tornar a superar les viguetanes com reconeix el seu tècnic, Jordi Martín.

Jordi Martín

Estem en una dinàmica estable, en una línia correcta. Sabem que és un rival que podem guanyar tot i que a casa són més fortes.


Martín disposa de tota la plantilla per aquest compromís que si acaba en victòria i, en funció del resultat del Terrassa-Banyoles, pot retornar l'equip a la tercera posició a la classifciació, a l'espera de rebre la setmana següent l'equip del Pla de l'Estany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.