Marc Jordán, segon màxim golejador de totes les categories estatals d'handbol


  • Comparteix:

Marc Jordán, un malson per als rivals / Font: Davide Bonaccini

Marc Jordán, un malson per als rivals / Font: Davide Bonaccini

El jugador de l'Handbol Sant Cugat Marc Jordán és el segon màxim golejador de totes les categories estatals, amb 124 dianes i una mitjana de prop de nou gols per partit. És una estadística reforçada després de l'exhibició de Jordán en el darrer matx, en què va anotar 14 gols contra l'Esplugues. El líder de la classificació de golejadors és Adrián Menduiña, del Luceros del grup A de Primera Estatal.

Jordán continua sent una peça clau en l'ofensiva santcugatenca i, de nou, presenta un dels millors números no només de la categoria de bronze de l'handbol espanyol, la Primera Estatal, on milita el seu equip, sinó també de totes les categories sèniors des de Lliga ASOBAL. El vermell-i-negre ha anotat 10 o més gols en sis partits de 14 jugats, el darrer, davant l'Esplugues.

El primer va ser davant El Pilar de Saragossa, amb 12 gols, a la jornada 4. Només una jornada després, Jordán va anotar 11 dianes contra l'OAR. A la pista del Sant Martí Adrianenc, a la jornada 8, el jugador de l'Handbol Sant Cugat en va fer 10 i el següent cap de setmana el Sarrià va patir la força de Jordán amb 10 gols del santcugatenc. A la jornada 13 la víctima va ser La Salle Montcada, amb 12 dianes del lateral.

El rendiment de Jordán és determinant per als resultats del seu equip: en aquests sis partits s'han sumat quatre victòries, un empat i només una derrota. A més, l'empat va ser contra el que era fins llavors líder, el Sarrià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.