Un Handbol Palautordera en estat de gràcia posa a prova el bon moment de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

Imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat avalua el seu gran moment de forma aquest dissabte a tres quarts de set davant un altre equip en estat de gràcia les últimes jornades, l'Handbol Palautordera. Els d'Armand Rubiño sumen quatre victòries consecutives i han escalat fins la sisena posició al grup D de Primera Estatal. Els palauencs han augmentat el seu rendiment amb un bloc sòlid i la incidència golejadora del seu lateral esquerre, Ferran Hernández.

Amb el mateix entrenador i els mateixos jugadors des de fa temporades, l'Handbol Palautordera ha agafat velocitat les darreres jornades amb victòries de prestigi com l'assolida a la pista del Joventut Handbol Mataró, i alhora amb ensopegades en què han presentat batalla com la patida la setmana anterior a la pista de la UE Sarrià. L'Handbol Sant Cugat haurà de fer front als principal paranys que van presentar els palauencs a l'anada, on es van endur el triomf del pav 3.

Els d'Armand Rubiño van acabar caient en les variants defensives del rival, amb plantejaments zonals que van dificultar un encara verd atac vermell-i-negre. Una de les situacions que els de Sant Cugat utilitzaran per corregir aquesta eina són els contraatacs, ràpides transicions que evitin que el Palautordera munti l'entremat defensiu. Rubiño recorda les dificultats de l'anada.

Armand Rubiño

Hem de jugar bé en defensa, córrer molt al contraatac. En el partit d'anada vam tenir molts problemes en atac, hem de saber resoldre aquest assumpte.


El tècnic té dubtes de rellevància a la convocatòria. Lluís Calvera i Dani Ferrer seran dubte fins última hora, mentre que Edgar potser torna després de la seva lesió. Gerard March encara no s'ha recuperat de les seves molèsties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.