El FS Sant Cugat aporta proves a la Federació en què assegura que la pista del Viladecans estava disponible


  • Comparteix:

Acció del partit d'anada entre tots dos equips

Acció del partit d'anada entre tots dos equips

El Futbol Sala Sant Cugat ha presentat proves a la Federació Catalana amb les quals assegura que la pista del Viladecans estava disponible per jugar el partit que els del Baix Llobregat van ajornar fa dues jornades. El club va comprovar en el dia que estava previst el matx que l'equipament va acollir un partit de voleibol en la franja horària immediatament anterior a la de la disputa del partit. Els vermell-i-negres han presentat un recurs a l'ens federatiu per invalidar l'ajornament.

El transcendent duel del penúltim del grup 2 de Tercera Divisió, el Futbol Sala Sant Cugat, a la pista del cuer de la categoria, el Viladecans, va quedar ajornat a petició dels locals, que al·legaven un motiu de 'força major'. La Federació va acceptar la petició, un fet amb el qual els santcugatencs no van estar d'acord i van presentar un recurs per provar de revocar la decisió, un recurs que no va prosperar. L'explicació dels de Viladecans era manca d'instal·lacions.

El dia del partit, dissabte 20 de febrer, representants del club santcugatenc es van apropar a les instal·lacions dels del Baix Llobregat i, segons el president de l'entitat, Jordi Palau, van comprovar que aquestes podien haver acollit el partit.

Jordi Palau

Es va observar com la instal·lació a l'hora del partit estava tancada, no hi havia cap incidència que evités fer el partit, i just abans hi havia hagut un partit d'una altra modalitat.


Ara la Federació ha de prendre una decisió i definir si cal disputar-se un partit que és determinant pels interessos de tots dos conjunts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.