L'Handbol Sant Cugat té la intenció de continuar sent club referent a Catalunya


  • Comparteix:

Imatge dels jugadors de l'Handbol Sant Cugat durant la presentació

Imatge dels jugadors de l'Handbol Sant Cugat durant la presentació

L'Handbol Sant Cugat presenta els seus 15 equips amb un ferm discurs: continuar sent un dels clubs referents a Catalunya. Tot plegat, en un acte davant els seus aficionats en un acte que ha tingut lloc al pav 3 de la Rambla del Celler on el president de l'entitat, Miquel Catarineu, ha animat els seus jugadors a mantenir els primers equips de cada categoria en Lliga Catalana.

Des d'infantils fins a veterans, dotze equips masculins i tres femenins, així estan distribuïts els més de 250 jugadors i jugadores que formen l'Handbol Sant Cugat 2016/17. El club enguany té tots els equips A a la màxima categoria de l'handbol català i el sènior A, que competeix a Primera Estatal. També s'han presentat les noves equipacions per a la temporada, amb un major predomini del color vermell

El president de l'Handbol Sant Cugat, Miquel Catarineu, destaca la potència del planter santcugatenc.

Miquel Catarineu

Hem aconseguit consolidar el projecte i ser un dels referents a Catalunya. El més important és que ho hem fet amb jugadors de la casa.


A l'acte, al qual també ha assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, s'ha homenatjat el sènior C, campió de Tercera Catalana i que va aconseguir l'ascens de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.