L'Handbol Sant Cugat espera recuperar sensacions a la pista de la Salle Montcada


  • Comparteix:

Eloi Gutiérrez, un dels pilars de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

Eloi Gutiérrez, un dels pilars de l'Handbol Sant Cugat / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat es desplaça a la pista de la Salle Montcada aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre a la setena jornada del grup D de Primera Estatal. La del sisè classificat és una pista complicada on els de David López, qui recupera Gerard Esparza i perd Adrià León, volen trencar una mala ratxa de resultats en què acumulen tres derrotes consecutives.

Els santcugatencs, que van iniciar la temporada amb bones perspectives i resultats, han entrat en un sotrac que els ha portat a una dinàmica negativa. Tot va començar amb la derrota inesperada a casa contra la Salle Bonanova, després de veure com els remuntaven vuit gols a favor. És una derrota que va fer mal a l'equip vermell-i-negre. En els següents dos enfrontaments, contra dos equips de la part alta de la classificació, van patir dues derrotes més en la visita a Sarrià de Ter i a casa contra el Sant Esteve Sesrovires.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, destaca la fortalesa del rival, al que qualifica com un equip molt expert.

David López

Són un equip amb un sistema molt consolidat i que porta molts anys amb el mateix bloc. Crec que han d'estar a la part alta i nosaltres farem tot el possible per incomodar-los.


Ara toca passar pàgina i mirar endavant. El rival d'aquesta setmana és la Salle Montcada, un conjunt de la part mitja alta de la classificació que suma tres empats consecutius, fet que demostra ser un equip molt competitiu i difícil de superar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.